Fysiotherapeut? Wil jij bij ons aan de slag?

Voor onze praktijk met twee vestigingen in Krimpen aan den IJssel en een vestiging in Capelle aan den IJssel, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut.

  • Wij bieden een fulltime dienstverband in een sfeervolle praktijk
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract
  • De werkdagen en werktijden zijn in overleg
  • Je behandelt patiënten 1 op 1 in de behandelkamer of in de oefenzaal en je begeleidt groepen in de oefenzaal
  • Je bent flexibel en een teamspeler 
  • Je komt in een goed draaiend team terecht en je ontvangt een prima salaris 

Fysiotherapie MSC Wingbermühle | Bol streeft ernaar om zo snel mogelijk het beste resultaat te bereiken èn de tevredenheid voor onze cliënten uit de Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam en daarbuiten. De cliënt staat centraal in onze dynamische en innoverende praktijk.
We werken samen met de huisartsen en medisch specialisten in de regio en zijn sinds vele jaren Pluspraktijk en TopZorgpraktijk.

Ben je enthousiast geworden? Richt je sollicitatie aan Erwin Bol en stuur je CV en motivatiebrief ovv sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nederland in lockdown: Fysiotherapie MSC Wingbermühle | Bol blijft open

UPDATE CORONA 15 december 2020

Fysiotherapie is een (para)medisch beroep
Fysiotherapie valt onder medisch contact beroep en is geen ‘gewoon’ contact beroep. We blijven open om fysiotherapeutische zorg te leveren volgens richtlijnen van RIVM. We zijn een primair aanspreekpunt voor houding- en beweging gerelateerde zorg, zodat huisartsen en ziekenhuizen niet nog meer worden belast.

 

VEILIG NAAR DE FYSIOTHERAPEUT. ZO DOE JE DAT:

Lees meer...

Fysiotherapie MSC is open

De telefoon staat soms roodgloeiend. Wilt u als u ons niet kunt bereiken een e-mail sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan wordt u teruggebeld.
Vanaf maandag 4 mei mogen we noodzakelijke fysiotherapeutische zorg veilig en verantwoord opschalen. Langer uitstel van zorg zou kunnen leiden tot toename van complexiteit en gezondheidsschade bij patiënten.

Lees meer...

Fysiotherapie MSC op afstand open

26 maart 2020
In beweging blijven is belangrijk en tijdens de huidige crisis van nog groter belang. Vooral voor patiënten met kanker, diabetes of Parkinson is beweging al dan niet onder begeleiding van een fysiotherapeut noodzakelijk.  Bij Fysiotherapie MSC Wingbermühle | Bol kunnen patiënten terecht voor een telefonisch of videoconsult. De fysiotherapeut kan op afstand een intake doen en een diagnose stellen.

Lees meer...

Mondkapje in de praktijk

Tijdens de lockdown blijft onze praktijk open. U kunt als u zich fit voelt bij ons terecht voor fysiotherapeutische zorg.
Uit voorzorg dragen onze fysiotherapeuten een mondkapje bij behandeling binnen 1,5 meter. Wij vragen cliënten om ook een mondkapje te dragen.
Met deze maatregel willen we zowel onze cliënten en onszelf zoveel mogelijk beschermen tegen het weer oprukkend coronavirus.

Lees meer...

Fysiotherapie MSC is open

2 mei 2020
Wij zijn blij dat we vanaf maandag 4 mei as noodzakelijke fysiotherapeutische zorg veilig en verantwoord kunnen opschalen. Langer uitstel van zorg zou kunnen leiden tot toename van complexiteit en gezondheidsschade bij patiënten.
Als u een afspraak maakt voor fysiotherapeutische zorg, wordt de noodzaak en actualiteit van de hulpvraag bekeken en of de behandeling fysiek of online plaatsvindt. We volgen de richtlijnen vanuit onze beroepsgroep en RIVM en maken zo nodig gebruik van beschermende middelen.

Lees meer...

Onze praktijk is op afstand open!

UPDATE CORONA 24 maart 2020

Fysiotherapeutische zorg leveren wij volgens aangescherpte richtlijnen van RIVM telefonisch. Dit kan ook via een videoconsult. Beiden vormen worden als u aanvullend verzekerd bent door de zorgverzekeraar vergoed.

U kunt de praktijk bereiken zoals u gewend bent. De receptie wordt bemand tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Een afspraak voor een intake zal altijd via de telefoon of met beeldbellen ingepland worden.

Lees meer...

aaAA