Eerste Pluspraktijk in de Krimpenerwaard voor vierde keer glansrijk door de audit

Fysiotherapie MSC Wingbermuhle | Bol heeft wederom haar toppositie bevestigd met een 100% score tijdens de HCA audit. Certificering is de manier om zichtbaar te maken dat de bij Keurmerk Fysiotherapie aangesloten praktijk de zaken goed op orde heeft, dat de cliënt altijd centraal staat en dat de organisatie voortdurend en systematisch aan verbetering van het aanbod van zorg werkt. Erwin Bol: “We zijn bijzonder trots op de inzet van ons team. Dit zijn hoog gekwalificeerde therapeuten en we bieden de best mogelijke zorg.”


Het HCA certificaat is de hoogste standaard in de gezondheidszorg en slechts 5% van de praktijken in Nederland heeft deze status. De praktijk behoort hiermee tot het topsegment van de fysiotherapie.
Roel Wingbermühle: "Jeanine van der Grijn verdient een dikke pluim. Als kwaliteitsmedewerker wist zij ons team te stimuleren tot een 100% score."
Er werd tijdens de audit gelet op patiënttevredenheid, deskundigheid van de therapeuten, hygiëne, toegankelijkheid van de praktijk, zorgvernieuwingsprojecten en samenwerking met andere zorgverleners zoals huisartsen, specialisten en collega paramedici.

Fysiotherapie MSC is Pluspraktijk en TopZorgpraktijk voor de zorgverleners: Achmea, CZ-Delta Lloyd-OHRA, Menzis, De Friesland (inclusief de aan deze zorgverzekeraars gekoppelde labels).
Meer informatie www.fysiotherapiemsc.nl of 0180 519 001.

plus blauw 160         topzorg     cz pluspraktijk    Keurmerk Fysiotherapie

aaAA