Nieuw keurmerk, nieuwe praktijknaam én nieuwe website

Een nieuw keurmerk, een nieuwe praktijknaam én een nieuwe website voor een vertrouwd adres met kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg. Fysiotherapie MSC Wingbermühle | Bol heeft zich aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie en borgt daarmee de best mogelijke behandeling voor de patiënt. De praktijk draagt bij aan het realiseren van kostenefficiëntie en doelmatigheid, en maakt een doorontwikkeling van de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg mogelijk. Keurmerk Fysiotherapie zorgt ervoor dat fysiotherapie een duurzame positie in de maatschappij krijgt.

Uit spiegelinformatie van zorgverzekeraars blijkt dat cliënten van Fysiotherapie MSC Wingbermühle | Bol gemiddeld twee behandelingen per indicatie minder nodig hebben. Inwoners van de Krimpenerwaard, Capelle en Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam en daarbuiten zijn met èn zonder verwijzing welkom op drie locaties. U bent bij ons in Krimpen en Capelle aan IJssel in goede handen.
De nieuwe website www.fysiotherapiemsc.nl geeft cliënten inzicht in verschillende hulpvragen en mogelijke behandelingen. Verder kunnen cliënten vanaf nu via de website inloggen voor persoonlijke online begeleiding. Tot slot is de service uitgebreid met een webshop zodat benodigde oefenmaterialen en/of hulpmiddelen snel en makkelijk kunnen worden aangeschaft. Behandeling volgens afspraak. Contact via 0180 519 001, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.fysiotherapiemsc.nl.

aaAA