Eerste pluspraktijk in Krimpenerwaard

Eerste Pluspraktijk in de Krimpenerwaard Fysiotherapiepraktijk Wingbermühle & Bol heeft haar regionale toppositie als kwaliteitspraktijk bevestigd.

Het lukte deze praktijk als eerste in de Krimpenerwaard het predikaat ‘Pluspraktijk Achmea’ te verwerven. De HCA kwaliteitskeuring hiervoor is zo streng dat tot op heden slechts enkele fysiotherapiepraktijken in Nederland dit certificaat hebben verdiend.
Roel Wingbermühle: “We willen onze cliënten optimale zorg bieden en als praktijk in de top blijven draaien. Daarom zijn we zo blij met dit resultaat”. Sinds 3 jaar is de praktijk W&B ISO-HKZ gecertificeerd. ISO is een internationale standaard voor kwaliteitsmanagement voor wat betreft de organisatie, administratie,veiligheid, enz. HKZ is de hoogste nationale certificering voor de kwaliteit van de geleverde zorg. Het HCA certificaat is de hoogste internationale standaard in de gezondheidszorg voor het verkrijgen van het predikaat ‘Pluspraktijk Achmea’.
Erwin Bol is uitermate trots op het behalen van dit begeerde certificaat. “Alleen met een zeer goed team met gekwalificeerde therapeuten is het behalen van dit resultaat mogelijk. Wij zullen onze patiënten de best mogelijke zorg blijven bieden om dit predikaat de nodige glans te geven, want uiteindelijk is de patiënt hiermee het meest gebaat !”

achmea_plus

aaAA