Gratis inloopspreekuur in juli 2019

Heeft u advies nodig over een lichamelijke klacht, of het hervatten van werk of sport? Twijfelt u of fysiotherapie wat voor u kan betekenen? De hele maand juli kunt u bij Fysiotherapie MSC Capelse Brug terecht tijdens het gratis wekelijks inloopspreekuur. U kunt op woensdagochtend van 08.00-09.00 uur gewoon binnenlopen; een afspraak is niet nodig.

Tijdens dit gratis inloopspreekuur wordt uw klachtenbeeld beoordeeld door een fysiotherapeut door middel van een screening. Deze screening wordt gedaan aan de hand van een gesprek en een klein onderzoek (als dat nodig is). Tijdens het gratis inloopspreekuur zal er geen behandeling plaatsvinden. De fysiotherapeut zal na de screening samen met u gaan kijken wat het beste vervolg voor u is. U kunt hierbij denken aan welke therapeut uw klachten het best kan behandelen of de fysiotherapeut kan het advies geven om eerst contact met uw huisarts op te nemen voor aanvullend onderzoek.

De praktijk is uitstekend bereikbaar en er is ruime en gratis parkeergelegenheid. Ook met OV goed bereikbaar, want metro- en busstation Capelse Brug ligt op een steenworp afstand.

Wat: gratis inloopspreekuur
Wanneer: elke woensdag in juli 2019 08.00-09.00 uur
Waar: Fysiotherapie MSC, Rhijnspoor 251 Capelle aan den IJssel

aaAA