Gezien in Het Kontakt 20 juni 2017

Fysiotherapie MSC glansrijk door audit Lek en IJssel 20 06 2017

U geeft ons al vier jaar op rij een 9!

In 2015, 2014, 2013 en ook in 2012 beoordeelt u ons met het cijfer 9. Voor onze praktijk is de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg heel belangrijk en om deze te borgen, toetsen we deze kwaliteit continu. Uw ervaring als patiënt is hierin van essentieel belang.

Het onafhankelijke en geaccrediteerd meetbureau Qualizorg verstuurt vragenlijsten - Fysio Prestatie Monitor - naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld.

Qualizorg behandelt uw gegevens volledig anoniem volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Fysiotherapie MSC, onze medewerkers en uw verzekeraar komen niet te weten wat u heeft geantwoord. De gegevens worden alleen gebruikt voor het toetsen van de kwaliteit van de verleende zorg. Het (vrijwillig) invullen van de Fysio Prestatie Monitor duurt circa 5 minuten. Of u wel of niet bereid bent om de vragenlijst in te vullen heeft geen invloed op de zorg die u (of uw kind) krijgt.

Het certificaat Praktijk met Zorg is meer dan verdiend. Wij zijn met recht trots op onze mensen.

bron: Fysio Prestatie Monitor 

Fysiotherapie MSC klanttevredenheid 9

Ruim 7.000 patiënten behandeld met nieuwe aanpak lage rugpijn

Meer dan 7.000 patiënten hebben gebruik gemaakt van een innovatieve nieuwe aanpak bij lage rugpijn. Deze aanpak werd het afgelopen jaar door de vereniging FysioTopics geïntroduceerd in samenwerking met gerenommeerde wetenschappers rondom lage rugpijn. Het zorgplan is in een pilot geïntroduceerd en wordt landelijk uitgevoerd door 50 geselecteerde fysiotherapiepraktijken. Fysiotherapie MSC Wingbermuhle | Bol  behandelt volgens deze aanpak en is een van de pilot Pluspraktijken.

Lees meer...

Nieuw keurmerk, nieuwe praktijknaam én nieuwe website

Een nieuw keurmerk, een nieuwe praktijknaam én een nieuwe website voor een vertrouwd adres met kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg. Fysiotherapie MSC Wingbermühle | Bol heeft zich aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie en borgt daarmee de best mogelijke behandeling voor de patiënt. De praktijk draagt bij aan het realiseren van kostenefficiëntie en doelmatigheid, en maakt een doorontwikkeling van de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg mogelijk. Keurmerk Fysiotherapie zorgt ervoor dat fysiotherapie een duurzame positie in de maatschappij krijgt.

Lees meer...

Fysieke inspanning helpt bij opslaan van kennis

Bij sporten komen vergelijkbare stoffen vrij die onze hersenen gebruiken om kennis en ervaringen op te slaan. Onderzoekers van het Radboudumc hebben gevonden dat kennis beter wordt opgeslagen als je vier uur later een half uurtje sport.

Lees meer...

Eerste Pluspraktijk in de Krimpenerwaard voor vierde keer glansrijk door de audit

Fysiotherapie MSC Wingbermuhle | Bol heeft wederom haar toppositie bevestigd met een 100% score tijdens de HCA audit. Certificering is de manier om zichtbaar te maken dat de bij Keurmerk Fysiotherapie aangesloten praktijk de zaken goed op orde heeft, dat de cliënt altijd centraal staat en dat de organisatie voortdurend en systematisch aan verbetering van het aanbod van zorg werkt. Erwin Bol: “We zijn bijzonder trots op de inzet van ons team. Dit zijn hoog gekwalificeerde therapeuten en we bieden de best mogelijke zorg.”

Lees meer...

Oefentherapie vermindert pijn bij knieartrose

Oefentherapie met stabiliteitstraining voor patiënten met knieartrose heeft geen meerwaarde ten opzichte van oefentherapie zonder deze oefeningen.

Lees meer...

aaAA