Gezocht: waarnemend fysiotherapeut vanaf half oktober 2018

Wil jij bij ons werken als waarnemend fysiotherapeut vanaf half oktober 2018 gedurende twee maanden en 26 uur per week? 

  • Wij bieden een leuke en afwisselende baan in een sfeervolle praktijk
  • De werkdagen en werktijden zijn in overleg
  • Je behandelt patiënten 1 op 1 in de behandelkamer of in de oefenzaal en je begeleidt groepen in de oefenzaal
  • Je bent flexibel en een teamspeler 
  • Je komt in een goed draaiend team terecht en je ontvangt een prima salaris.

Fysiotherapie MSC Wingbermühle | Bol streeft ernaar om zo snel mogelijk het beste resultaat te bereiken èn de tevredenheid voor onze cliënten uit de Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam en daarbuiten. We doen dit door kwalitatief hoogwaardige, wetenschappelijk onderbouwde, transparante en betaalbare fysiotherapeutische zorg te bieden. De cliënt staat centraal in onze dynamische en innoverende praktijk.

Ons behandelteam bestaat uit vier manueel therapeuten, een oncologiefysiotherapeut i.o en drie algemeen fysiotherapeuten.

We zijn aangesloten bij Keurmerk Fysiotherapie, ClaudicatioNet, ParkinsonNet, Schouder Netwerk Rotterdam Drechtsteden, OncoNet en FysioTopics. We werken samen met de huisartsen en medisch specialisten in de regio en zijn sinds vele jaren Pluspraktijk en TopZorgpraktijk.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief ovv WAARNEMER met cv en pasfoto naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U geeft ons al sinds 2012 een 9! Hartelijk dank

Fysiotherapie MSC sinds 2012 een 9Al sinds 2012 beoordeelt u ons elk jaar weer met het cijfer 9. Voor onze praktijk is de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg heel belangrijk en om deze te borgen, toetsen we deze kwaliteit continu. Uw ervaring als patiënt is hierin van essentieel belang.

Het certificaat Praktijk met Zorg is meer dan verdiend. Wij zijn met recht trots op onze mensen.

Het onafhankelijke en geaccrediteerd meetbureau Qualizorg verstuurt vragenlijsten - Fysio Prestatie Monitor - naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld.

Lees meer...

Gezien in Het Kontakt 20 juni 2017

Fysiotherapie MSC glansrijk door audit Lek en IJssel 20 06 2017

Ruim 7.000 patiënten behandeld met nieuwe aanpak lage rugpijn

Meer dan 7.000 patiënten hebben gebruik gemaakt van een innovatieve nieuwe aanpak bij lage rugpijn. Deze aanpak werd het afgelopen jaar door de vereniging FysioTopics geïntroduceerd in samenwerking met gerenommeerde wetenschappers rondom lage rugpijn. Het zorgplan is in een pilot geïntroduceerd en wordt landelijk uitgevoerd door 50 geselecteerde fysiotherapiepraktijken. Fysiotherapie MSC Wingbermuhle | Bol  behandelt volgens deze aanpak en is een van de pilot Pluspraktijken.

Lees meer...

Parkinsonpatient beter geholpen met gespecialiseerde fysiotherapie

Aanpak ParkinsonNet: minder complicaties én kostenbesparend ParkinsonNet

Gespecialiseerde ParkinsonNet fysiotherapie leidt tot betere zorg tegen minder kosten. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek van zorgverzekeraar CZ en het Radboudumc waarbij meer dan vierduizend parkinsonpatiënten gedurende drie jaar zijn gevolgd. De gespecialiseerde fysiotherapeuten hadden minder behandelingen nodig, terwijl de patiënten minder complicaties kregen. Ook waren de zorgkosten aanmerkelijk lager. De resultaten van het onderzoek verschijnen op 12 december in The Lancet Neurology.

Lees meer...

Fysieke inspanning helpt bij opslaan van kennis

Bij sporten komen vergelijkbare stoffen vrij die onze hersenen gebruiken om kennis en ervaringen op te slaan. Onderzoekers van het Radboudumc hebben gevonden dat kennis beter wordt opgeslagen als je vier uur later een half uurtje sport.

Lees meer...

Eerste Pluspraktijk in de Krimpenerwaard voor vierde keer glansrijk door de audit

Fysiotherapie MSC Wingbermuhle | Bol heeft wederom haar toppositie bevestigd met een 100% score tijdens de HCA audit. Certificering is de manier om zichtbaar te maken dat de bij Keurmerk Fysiotherapie aangesloten praktijk de zaken goed op orde heeft, dat de cliënt altijd centraal staat en dat de organisatie voortdurend en systematisch aan verbetering van het aanbod van zorg werkt. Erwin Bol: “We zijn bijzonder trots op de inzet van ons team. Dit zijn hoog gekwalificeerde therapeuten en we bieden de best mogelijke zorg.”

Lees meer...

aaAA